Satsa på en obemannad affär

Att ha en obemannad affär är en rätt smart affärsidé och det kommer allt fler sådana butiker. Om du är intresserad av att starta upp en obemannad affär så kan det vara bra att få hjälp med vissa delar. Bland annat är det ju bra att ha ett särskilt lås, så att bara dina kunder kommer in och inga obehöriga. Sedan är det även ett måste att ha en bra betalningslösning, så att de kan betala det som de köper. Detta är vad du kan få hos Honest Box. De:

  • Identifierar vilka dina kunder är
  • Styr låset i dörren
  • Fixar med betalningslösning så som självscanning med mobil eller snabbkassa
  • Löser så att kunderna kan betala med kort eller med Swish

Det du själv måste lösa, det är så klart lokalen samt de varor/produkter du vill sälja.

Smart med en butik som är obemannad

Fördelen med en obemannad affär är att den kan vara öppen när som. Det är inte ett måste att du själv står i den och tar emot kunderna, eller anställa personal för det. Vad du vill sälja i din butik, det bestämmer du själv. Det är ganska vanligt att se livsmedelsaffärer har denna variant av butik numera, men det går att sälja det mesta.

För att du ska kunna ha din butik obemannad, så gäller det dock att ha bra lösningar för att kunderna ska kunna komma in och ut samt för att de ska kunna betala. Via Honest Box kan du få hjälp just med dessa saker.