Satsa på digitala magasin

Digitala magasin, gör att det går att läsa många tidningar. Det finns många bra digitala magasin att hitta via Digmi. Dessa kan läsas i en surfplatta till exempel. Det innebär att det alltid finns en intressant tidning att bläddra i. Digmi vänder sig till företag, som idag kanske har tidningar och magasin i väntrum med mera, för sina egna kunder att bläddra i, då de väntar på sin tur. För ofta är det ju så att det finns magasin och tidskrifter på vårdcentraler, hos frisörer och på andra salonger och i andra väntrum.

Du som vill kunna erbjuda dina kunder eller patienter tidningar och magasin att läsa, du kan med fördel gå över till att ha det digitalt. Fysiska tidningar och magasin kan lätt slitas ut eller gå sönder. Med magasin som är digitala, så läses dessa via en surfplatta, som tillhandahålls av Digmi.

Magasin på digitalt sätt

Med digitala magasin kan du erbjuda dina kunder eller patienter tillgång till en mängd olika tidningar att läsa medan de väntar på sin tur. I tjänsten ingår surfplattor att läsa från, samt 5000 magasin i 37 olika kategorier på 17 olika språk. Dessutom går det att integrera in andra relevanta tjänster, som webbshop och annat. Det så att kunderna kan handla online hos dig medan de väntar.

Papperstidningar i all ära, men de är inte hållbara, samt att de är ju inte heller vare sig hygieniska eller miljövänliga. Då är det bättre att satsa på att ha magasin på ett digitalt sätt! Är du intresserad av att veta mer om detta, så besök gärna hemsidan som Digmi har.